Informatie over huren

Tijden

De tijd van 17 tot 23 uur is verdeeld in twee blokken van 3 uur (17-20 en 20-23 u.) 
Voor 17 uur kan er per heel uur gehuurd worden.
Je huurt incidenteel of vast.

Incidenteel huren

Je reserveert en betaalt per keer (per sessie). We hebben hiervoor een online reserverings-agenda. Je maakt daarin eenmaal een account aan en daarna kun je afspraken, inclusief betaling, altijd zelf regelen.
Een incidentele reservering afzeggen kan kosteloos tot 48 uur voor de begintijd van je reservering.

Vast huren

Je hebt elke week een sessie, op steeds dezelfde dag en tijd. 
Je betaalt  per maand en vooraf. Afspraken voor vaste huur kunnen alleen telefonisch of mondeling gemaakt worden. 

De eerste keer dat je vast of incidenteel huurt, breng je een kopie-ID van minstens één bandlid mee of mail je die van tevoren naar de studio.  Door gebruik te maken van de studio verklaar je dat je  de AlgemeneVoorwaarden en het Privacybeleid accepteert.

Vaste huurders hebben enkele interessante voorrechten, o.a. een vakantieregeling en extra sessies boeken met flinke korting.

Voordeel Vaste huur

- Vaste huurders mogen voor de halve prijs gebruik maken van nietverhuurde tijden. Hiervoor hebben we via Google Agenda de extratijden-agenda gemaakt.
Die wordt t.z.t. met je gedeeld. Je betaalt via Tikkie. 
Een reservering in de extratijden-agenda kan altijd overboekt worden door een 100% betaalde reservering (incidenteel of net beginnend vast).

- Als je een keer niet op je vaste of als extra sessie geboekte tijd kunt, en je meldt dit binnen 48 uur, mag je binnen twee weken na dat moment via de extratijden-agenda gratis het aantal uren van je niet doorgegane sessie gebruiken. Wij houden het verbruik van die uren voor je bij.  
Als zulke inhaaluren overboekt worden, kunnen ze binnen twee weken alsnog ingehaald worden.Voorkom a.u.b. zoveel mogelijk dat je een extratijden-reservering moet afzeggen. We houden niet graag tijd voor niks bezet.

- Vaste huurders kunnen gebruik maken van de vakantieregeling. Deze houdt in dat wanneer je als vaste huurder verwacht minstens drie aaneengesloten weken de repetitiestudio niet te zullen gebruiken, je de betalingen kan stopzetten.
Wij zetten de betreffende tijden dan als te huur in de agenda. Zodra er zich iemand meldt die die tijden vast wil huren, nemen wij contact met je op en stellen je voor de keuze om ofwel vanaf dat moment weer de huur te gaan betalen, ofwel het dagdeel af te staan aan die nieuwe geïnteresseerde. 
Op deze manier hoeft de huurder niet onnodig te betalen terwijl hij niet speelt,en loopt de studio niet onnodig inkomsten mis.